-
Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdfDOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.1.500,00 DKK -
Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdfDOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.250,00 DKK -
Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og 1000 L
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017
IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdfDOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.37,51 DKK -
Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
DOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.2.500,00 DKK -
Sucraisin (Grap-Sud) er IOC’s rectificeret druekoncentrat (63 Brix) anvendt som dosagevæske hos champagneproducenter i Epernay-Reims området.
Sucraisin er pasteuriseretrectificeret druekoncentrat (en blanding af oprenset glukose og fruktose, gjort smagsneutralt ved rektifisering), og forhandles af VinoSigns i sterile fødevaregodkendte PET-plastflasker med sikkerhedsskruelåg i portion af 250 ml, 1000 ml eller bulk i 10 L dunke eller større dunke (store bulk-rabatpriser tilbydes) på 20 L, 60 L og i 1000 L palletanke
Sucrasin (Grap-Sud) importeres direkte fra IOC explicit af VinoSigns, som er eneforhandler af IOC’s produkter i Skandinavien
Sucraisin findes både son normalt druekoncentrate og som et økologisk druekoncentrat, der kan hjemtages fra IOC på bestilling.
Sucraisin på 63-Brix indeholder 843,8 g/L glukose/fruktose, svarende til 643,1 g/kgSucraisin DATASHEET: FT-SUCRAISIN-MCR-LIQUEUR-EXPEDITION-EN
IOC’s produktoversigt: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
IOC’s oversigt over økologiske produkter: produits_ioc_pour_vinif_bio_v2017IOC’s brochure om mousserende vin: FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf
DOSE RATE:
• Sugar per litre : • Density : 843.8 g/L or d=1,3121
Quantity
EU limit (g/L)
Volume MCR 63° Brix (cL/bottle) Brut nature
0-3
< 0,25 Extra-brut
0-6
< 0,55
Brut
0-12
< 1,05 Extra dry
12-17
1,05 – 1.50 Sec
17-32
1,50 – 2,85
Demi-sec
32-50
2,85 – 4,45 Doux
> 50
> 4,45
PACKAGING AND STORAGE
• 10L, 20L, 60L, 1000L
Store in a dry environment which is well ventilated at a temperature between 10 and 15 °C. The recommended use by date is marked on the packaging.6.250,00 DKK -
Product description
Bi‐Start® Fresh SK55 is a highly concentrated, freeze‐dried starter culture for direct initiation of malolactic fermentation, preferably in white and rosé wines. The strain is also suitable for young, fruity red wines. It has been carefully selected from a rosé wine from a famous wine‐growing area in the south of France. Bi‐Start® Fresh SK55 was developed with a high rate of growth and increased vitality in mind, to perform malic acid degradation even in unfavourable conditions (low pH value, low temperature, high alcohol content, customary SO2 values). The strain is extremely resistant, as its resistance is promoted during production through controlled stress induction. Permitted according to EU Commission Regulation no. 934/2019. User must check compliance with national regulations. Laboratory tested for purity and quality.
750,00 DKK -
Danmarks billigste Fermaid-K fås hos VinoSigns
Fermaid K er en almindelig anvendt gærnæring der indeholde dødt tøtgær, nitrogen- og phosphor-kilder, mineraler, vitaminer som er nødvendige i gæringsprocessen. Det kan tilsættes på alle trin under gøringen. Fermaid-K forebygger bøkser og andre vinfejl ved at sørge tilstrække tilførsel at kvælstof og phosphor til de voksende gærceller.
VinoSigns sælger gerne forskellige mængder af Fermaid-K i 50 g, 100 g, 250 g, 500 g og 1000 g og leverer i hygiejniske robuste Kartell plastikbeholderen med lufttæt låg der sikre længere holdbarhed i køleskab eller fryser. Denne emballege betales med et ekstragebyr.
Du kan også vælge at købe 2.5 kg i sin oroginale pakning (med 10 % rabat) eller bulk i 10 kg poetioner til KUN 1800 kr pr. 10 kg.Afvejet (excl. Kartell beholder):
22.50 kr pr 50 gram i 70 ml Kartekk beholder (+ 10 kr)
40 kr pr 100 gram i 120 ml Kartell beholder (+15 kr)
85 kr år. 250 gram i 250 ml Kartell beholder (+20 kr)
175 kr pr. 500 gram i 500 ml Kartell beholder (+ 25 kr)
300 kt pr. 1000 gram i 1000 ml Kartelbeholder (+ 30 kr)
I original vakumindpakning
500 kr. pr. 2.5 kg
BULK – 1800 kr pr. 4 x 2.5 kg (i originalpakning)NB: Varekøb under 250 kr nette forsendes ikke
Dosering:
Fermaid-K tilsættes med 35-40 g/hL (0.04%) til most, vin, frugtvin eller mousserende vine og cider. Det tilsættes ved gæringens start, eller med halvdelen ved start og halvdelen midtvejs i gæringen-Fermaid-K datablad her: Fermaid K Handout
45,00 DKK -
Fermaid K er en almindelig anvendt gærnæring der indeholde dødt tøtgær, nitrogen- og phosphor-kilder, mineraler, vitaminer som er nødvendige i gæringsprocessen. Det kan tilsættes på alle trin under gøringen. Fermaid-K forebygger bøkser og andre vinfejl ved at sørge tilstrække tilførsel at kvælstof og phosphor til de voksende gærceller.
VinoSigns sælger gerne forskellige mængder af Fermaid-K i 50 g, 100 g, 250 g, 500 g og 1000 g og leverer i hygiejniske robuste Kartell plastikbeholderen med lufttæt låg der sikre længere holdbarhed i køleskab eller fryser. Denne emballege betales med et ekstragebyr.
Du kan også vælge at købe 2.5 kg i sin oroginale pakning (med 10 % rabat) eller bulk i 10 kg poetioner til KUN 1800 kr pr. 10 kg.Afvejet (excl. Kartell beholder):
22.50 kr pr 50 gram i 70 ml Kartekk beholder (+ 10 kr)
40 kr pr 100 gram i 120 ml Kartell beholder (+15 kr)
85 kr år. 250 gram i 250 ml Kartell beholder (+20 kr)
175 kr pr. 500 gram i 500 ml Kartell beholder (+ 25 kr)
300 kr pr. 1000 gram i 1000 ml Kartelbeholder (+ 30 kr)
I original vakumindpakning
500 kr. pr. 2.5 kg
BULK – 1800 kr pr. 4 x 2.5 kg (i originalpakning)Dosering:
Fermaid-K tilsættes med 35-40 g/hL (0.04%) til most, vin, frugtvin eller mousserende vine og cider. Det tilsættes ved gæringens start, eller med halvdelen ved start og halvdelen midtvejs i gæringen-Fermaid-K datablad her: Fermaid K Handout
350,00 DKK -
Fermaid K er en almindelig anvendt gærnæring der indeholde dødt tøtgær, nitrogen- og phosphor-kilder, mineraler, vitaminer som er nødvendige i gæringsprocessen. Det kan tilsættes på alle trin under gøringen. Fermaid-K forebygger bøkser og andre vinfejl ved at sørge tilstrække tilførsel at kvælstof og phosphor til de voksende gærceller.
VinoSigns sælger gerne forskellige mængder af Fermaid-K i 50 g, 100 g, 250 g, 500 g og 1000 g og leverer i hygiejniske robuste Kartell plastikbeholderen med lufttæt låg der sikre længere holdbarhed i køleskab eller fryser. Denne emballege betales med et ekstragebyr.
Du kan også vælge at købe 2.5 kg i sin oroginale pakning (med 10 % rabat) eller bulk i 10 kg poetioner til KUN 1800 kr pr. 10 kg.Afvejet (excl. Kartell beholder):
22.50 kr pr 50 gram i 70 ml Kartekk beholder (+ 10 kr)
40 kr pr 100 gram i 120 ml Kartell beholder (+15 kr)
85 kr år. 250 gram i 250 ml Kartell beholder (+20 kr)
175 kr pr. 500 gram i 500 ml Kartell beholder (+ 25 kr)
300 kr pr. 1000 gram i 1000 ml Kartelbeholder (+ 30 kr)
I original vakumindpakning
500 kr. pr. 2.5 kg
BULK – 1800 kr pr. 4 x 2.5 kg (i originalpakning)NB: Varekøb under 250 kr netto forsendes ikke
Dosering:
Fermaid-K tilsættes med 35-40 g/hL (0.04%) til most, vin, frugtvin eller mousserende vine og cider. Det tilsættes ved gæringens start, eller med halvdelen ved start og halvdelen midtvejs i gæringen-Fermaid-K datablad her: Fermaid K Handout
65,00 DKK -
Fermaid K er en almindelig anvendt gærnæring der indeholde dødt tøtgær, nitrogen- og phosphor-kilder, mineraler, vitaminer som er nødvendige i gæringsprocessen. Det kan tilsættes på alle trin under gøringen. Fermaid-K forebygger bøkser og andre vinfejl ved at sørge tilstrække tilførsel at kvælstof og phosphor til de voksende gærceller.
VinoSigns sælger gerne forskellige mængder af Fermaid-K i 50 g, 100 g, 250 g, 500 g og 1000 g og leverer i hygiejniske robuste Kartell plastikbeholderen med lufttæt låg der sikre længere holdbarhed i køleskab eller fryser. Denne emballege betales med et ekstragebyr.
Du kan også vælge at købe 2.5 kg i sin oroginale pakning (med 10 % rabat) eller bulk i 10 kg poetioner til KUN 1800 kr pr. 10 kg.Afvejet (excl. Kartell beholder):
22.50 kr pr 50 gram i 70 ml Kartekk beholder (+ 10 kr)
40 kr pr 100 gram i 120 ml Kartell beholder (+15 kr)
85 kr år. 250 gram i 250 ml Kartell beholder (+20 kr)
175 kr pr. 500 gram i 500 ml Kartell beholder (+ 25 kr)
300 kt pr. 1000 gram i 1000 ml Kartelbeholder (+ 30 kr)
I original vakumindpakning
500 kr. pr. 2.5 kg
BULK – 1800 kr pr. 4 x 2.5 kg (i originalpakning)Dosering:
Fermaid-K tilsættes med 35-40 g/hL (0.04%) til most, vin, frugtvin eller mousserende vine og cider. Det tilsættes ved gæringens start, eller med halvdelen ved start og halvdelen midtvejs i gæringen-Fermaid-K datablad her: Fermaid K Handout
650,00 DKK -
Fermaid K er en almindelig anvendt gærnæring der indeholde dødt tøtgær, nitrogen- og phosphor-kilder, mineraler, vitaminer som er nødvendige i gæringsprocessen. Det kan tilsættes på alle trin under gøringen. Fermaid-K forebygger bøkser og andre vinfejl ved at sørge tilstrække tilførsel at kvælstof og phosphor til de voksende gærceller.
VinoSigns sælger gerne forskellige mængder af Fermaid-K i 50 g, 100 g, 250 g, 500 g og 1000 g og leverer i hygiejniske robuste Kartell plastikbeholderen med lufttæt låg der sikre længere holdbarhed i køleskab eller fryser. Denne emballege betales med et ekstragebyr.
Du kan også vælge at købe 2.5 kg i sin oroginale pakning (med 10 % rabat) eller bulk i 10 kg poetioner til KUN 1800 kr pr. 10 kg.Afvejet (excl. Kartell beholder):
22.50 kr pr 50 gram i 70 ml Kartekk beholder (+ 10 kr)
40 kr pr 100 gram i 120 ml Kartell beholder (+15 kr)
85 kr år. 250 gram i 250 ml Kartell beholder (+20 kr)
175 kr pr. 500 gram i 500 ml Kartell beholder (+ 25 kr)
300 kr pr. 1000 gram i 1000 ml Kartelbeholder (+ 30 kr)
I original vakumindpakning
500 kr. pr. 2.5 kg
BULK – 1800 kr pr. 4 x 2.5 kg (i originalpakning)NB: Varekøb under 250 kr netto forsendes ikke
Dosering:
Fermaid-K tilsættes med 35-40 g/hL (0.04%) til most, vin, frugtvin eller mousserende vine og cider. Det tilsættes ved gæringens start, eller med halvdelen ved start og halvdelen midtvejs i gæringen-Fermaid-K datablad her: Fermaid K Handout
125,00 DKK -
Fermaid K er en almindelig anvendt gærnæring der indeholde dødt tøtgær, nitrogen- og phosphor-kilder, mineraler, vitaminer som er nødvendige i gæringsprocessen. Det kan tilsættes på alle trin under gøringen. Fermaid-K forebygger bøkser og andre vinfejl ved at sørge tilstrække tilførsel at kvælstof og phosphor til de voksende gærceller.
VinoSigns sælger gerne forskellige mængder af Fermaid-K i 50 g, 100 g, 250 g, 500 g og 1000 g og leverer i hygiejniske robuste Kartell plastikbeholderen med lufttæt låg der sikre længere holdbarhed i køleskab eller fryser. Denne emballege betales med et ekstragebyr.
Du kan også vælge at købe 2.5 kg i sin oroginale pakning (med 10 % rabat) eller bulk i 10 kg poetioner til KUN 1800 kr pr. 10 kg.Afvejet (excl. Kartell beholder):
22.50 kr pr 50 gram i 70 ml Kartekk beholder (+ 10 kr)
40 kr pr 100 gram i 120 ml Kartell beholder (+15 kr)
85 kr år. 250 gram i 250 ml Kartell beholder (+20 kr)
175 kr pr. 500 gram i 500 ml Kartell beholder (+ 25 kr)
300 kr pr. 1000 gram i 1000 ml Kartelbeholder (+ 30 kr)
I original vakumindpakning
500 kr. pr. 2.5 kg
BULK – 1800 kr pr. 4 x 2.5 kg (i originalpakning)NB: Varekøb under 250 kr netto forsendes ikke
Dosering:
Fermaid-K tilsættes med 35-40 g/hL (0.04%) til most, vin, frugtvin eller mousserende vine og cider. Det tilsættes ved gæringens start, eller med halvdelen ved start og halvdelen midtvejs i gæringen-Fermaid-K datablad her: Fermaid K Handout
225,00 DKK