-
Mini-guide om alverdens mousserende vine på 109 minisider om:
1. Historien, 2. Produktionsmetoder, 3. Nydelsen, 4. Skønne cocktails 4. Råd til indløb m.v.Fortrinlig skrevet lille håndbog om et af de mest spændende kapitler af vinen historien, de mousserende vine tilblivelse nu og i fortiden.
Men hvornår drikker man så disse “bobler” eller “stjerner” som munkn Don Perignon kaldte dem:
“I only drink champagne when I’m happy, and when I’m sad. Sometimes I drink it when I’m alone, When I have company I consider it obligatory I trifle with it if I’m not hungry and drink oit when I am. Otherwise, I never touch it – unless I’a thirsty” – Madame Lilly Bollinger said….93,75 DKK -
Denne Guidebog er en oversættelse til dansk af nogen “Wine Folly – Essential Guide to Wine”.
Bogen indeholder en illustreret gennemgang af forskellige vintyper og deres vinstil, samt en gennem af de vigtigste vinregioner verden over.
Bogen er på 230 sider, rigt illustreret, og giver en grundigi både vinstil og vinregioner verden over. Bogen findes også som engelsk sproget oroginal udgave , som gerne fremskaffes
312,51 DKK -
En let tilgængelig håndbog og opslagsbog (på engelsk) for den endnu uvidende nye vinbonde, der på en enkelt og hurtig måde kan blive introduceret til udfordringen som vinmager, til vinificeringsprocessen enkelte trin, med både “trips og hints”. En fortrinlig opslagsbog i 24 kapitler, med 4 appendix, godt illustreret. Bogen er fyldt med “checklister” om hvad man skal huske, og forebygger derfor de mest almindelige vinificeringsfejl hos den nystartede vinmager.
187,51 DKK -
Dette lille hæfte om Ciderfremstilling er en fortrinlig håndbog at stsarte ud med for hobbyfolk der gerne selv vil lave cider af havens frugter. Danske frugter er af høj kvalitet netop til ciderfremstilling grundet deres høje syreindhold. Særlige cidersorter der også har lidt bitterhed, men fortsat høj syre giver de mest spændende produkter. Fantasien har ingen grænser for hvad man kan lave cider af, så ddet er bare at gå igennem. Danmark får i disse år et stigende antal nystartede ciderier, der fremstiller unikke produkter af høj international standard..
Bogen her er en god start for en nybegynder, og så kan kan jo altid senere skaffe sig Claude Jolicoeurs store håndbag på engelsk – The New Cider Maker’s Handbook, som Vinosigns også sælger (se hjemmesiden)
175,00 DKK -
Denne professionelle håndbog for ciderfremstilling er et mesterværk skrevet af den canadiske Claude Jolicoeur fra Quebec City. Han har arbejdet med ciderfremstilling i en menneskealder og ved hvad han taler om. Bogen fokuserer specifikt på æblecider, og kommer ud i alle detajler fra ableavl, æblemodning til æblehøst, over mostfremstilling og hele vejen gennem gæringprocesserne. Med denne bog i hånden burde intet kunne gå galt hverken for den professionelle eller nybegyndende ciderproducer.
Bogen er på 337 sider i 16 kapitler med et omfattende Inde, og rigt illustreret – kort og godt et rigtig flot bogværk.
Bogen er anvendelig såvel for professionelle ciderproducenter som for ambitiøse cider hobbyfolk – der går efter det bedste.750,00 DKK -
Denne håndbog er udkommet i 2018, og er en udvidelse, revidering, udvidelse af Jørgen Bech-Andersen tidligere bog “Vin fra frugt og bær” fra 1987.
Bogen er på 295 sider, med 7 dsider index, som indeholder bl.a. 36 special-opskrifter på frugtvin lavet fra frugt, bær, blomster, træ, honning, m.v. Bogen har også afsnit om vinavl og vinifisering, inklusiv vinanalyser, vinsmagning, m.m.
437,51 DKK -
En fortræffelig professionel håndbog i vinfremstilling og vinanalyse. Bruce Zoecklein fra Virginia Tech i USA er også forfatter til Enology Notes, som er at finde med fri downloading på Internettet, hvor der også findes en del værdifulde review og free source artikler om specifikke emner.
1.500,00 DKK