Sort By:
View:
  • GO-FERM fra Lallemand indeholder mikronæringstoffer at betydning for en aktiv opstart af gæringsprocessene og tilsættes typisk ved rehydreringen af tørgær for at rekonstituere denne yil en optimal funktionalitet.

    Fås også i 1 kg pakning til 200 kr, samt  som BULK køb (>10 kg) – Rionmg 20416249 for pristilbud

    1.750,00 DKK
  • GO-FERM fra Lallemand indeholder mikronæringstoffer at betydning for en aktiv opstart af gæringsprocessene og tilsættes typisk ved rehydreringen af tørgær for at rekonstituere denne yil en optimal funktionalitet.

    Fås også i 10 kg forpakning til 1400 kr, samt som BULK (/ring 20416249 for pristilbud)

    250,00 DKK
  • Lalvin C er en maloethanolsk Champagne-, Hvidvins- og Cidergær ideel for “Cold Climate” fermentering.
    Denne maloethanoliske Sacch. cer. var. bayanus gær kan omsætte op til 45% af tilstedeværende æblesyre til ethanol.

    Malic acid decomposition in yeast can occur via the malic enzyme or via fumarase to yield either ethanol or succinate. 
     

    Malic acid decomposition in yeast can occur via the malic enzyme or via fumarase to yield either ethanol or succinate. 

    Helpakke 500 gram 450 kr excl moms
    BULK køb > 1 kg gives rabat 10%
    Pris pr. gram afvejet 5.00 kr  exil moms

    NB !!!
    Lalvin C kan på bestille også laves i Kartell plastbeholder med 50 g, 100 g , og 200 grams indhold

    Læs her mere om hvordan en malkoethanolisk gæring virker, og hvorfor den er specielt velegnet til Cold Climate vine

    MALOETHANOLIC YEAST Biological-deacidification FINAL

    MALOETHANOLIC FERMENTATION – Curr20Genetics20-20Malo-ethanolic20fermentation20in20Saccharomyces202003

    Se også dette link til Lallemand interaktive hjemmeside: for Lalleman gær sortiment: https://www.lallemandwine.com/en/australia/products/catalogue/

    Se også speciel her om “Cold Climate” Maloethanolisk fermentering ved høj æblesyreindhold: https://www.lallemandwine.com/en/australia/vintage-2017-low-sugar-but-high-malic-acids/

    Lalvin C kan bruges til både grundvin, mousserende vin og cider fremstillet ved både flaskegæring, Charmat tryktanksgæring og til PET-NAT gæring.

    Dosage:; 25g/hL
    Adaptation: Pied de Cuvée (PDC) adaptation over 4-5 dage 
    anbefales ved start 2. gæring på sure (pH=2,9-3,1) grundvine
    Se adaptionsprotekollerne her:
    Bruno’ Gæradaptation FINALFINAL til Moussevin 2. gæring
    Daniel´s Gæradaptation FINAL til Moussevin 2. gæring 

    Gæringstemperatur: 15-30 grader C – Ideel gæringstemperatur er 18 grader.
    Lav sulfit (SO2) producer
    Lav H2S producer
    Alkohol tolerance 16%vol.
    Hurtig lag-fase
    Fremmer frugtnoter og esterdannelse., specielt isoamyl ester.

    _____________________________________________________________________________

    Clean, reliable fermenter for fresh fruity white styles. Partial degradation of malic acid favours acid softness.

    A yeast selected from the Pasteur Institute Yeast Culture Collection, Lalvin C is a French wine region isolate that has been used in winemaking since the early 1960’s. Suited for a wide range of winemaking applications, particularly for production of fresh and fruity white wine styles, as well as early release fruit driven red wines and wines made by carbonic maceration. Lalvin C is known to produce varying amounts of the ester amyl acetate. A clean fermenter that enhances the varietal character of the fruit. Can degrade up to 45% L-malic acid.

    Solaris
    Souvignier Gris
    Chardonnay

    Colombard
    Sauvignon blanc
    Cider

    Overview:
    An isolate from the Pasteur Institute- France

    Species
    Saccharomyces cerevisiae var. bayanus
    Competitive Factor
    Sensitive
    General Sensory Contribution
    Enhances varietal aromas and esters

    6,25 DKK
  • Lallemand’s Malotabs er  malolaktisk bakterier  i tabletform, velegner især til malolaktisk behandling i egefade, men kan også anvendes ved tankgæring. 
    Malolaktiske bakterier fås normalt enten som flydende kultur eller som granulat, men Lallemand MaloTabs er et tabletformat at malolaktiske bakterier, let at doserer og håndterer.
    Malotabs indeholder Oenococcus Oenie Strain “41”, der kræver pH=3.2 eller højere i vinen.
    Kan tilsættes sekventielt eller parrellelt i gæringsforløbet til tank eller egefad. 

    750,00 DKK
  • Et nyt middel til bekæmpekse mod Brettanomyces bruxellensis:

    Brettanomyces bruxellensis er en trussel mod vinens kvalitet. These gærceller er i stand til at udvikle sig selv under vanskelige betingelse (så som høj alkohol%, næringsmangel og ved høj SO2) i alle stadier af vinificeringen, og er ansvarlige for produktion af uønskede aromatiske flygtige phenol (4-ethyl phenol, 4-ethyl guaiacol, and 4-ethyl catechol). Disse stoffer opleves som uønskede “animalske” duftstoffer (som læder, stald og lade) eller farmaceutiske stoffer (som plaster og medicin). Ved lave koncentrationer  (1 til 1000 CFU/mL), Brettanomyces fremkalder en risiko, da de kan producere disse flygtige phenoler når som helst. Selv når koncentrationen af disse phenol er svag og under druftgrænsen, kan de ødelægge vinen frugtagtige udtryk og intensitet. In mange områder, kan det være en betydelig del af vinen, der bliver inficeret med Brettanomyces. Forskellige forebyggende tiltag bliver foretaget for at forebygge Brett: – God kontrol af SO2 relateret til vinens pH – Optimal alkoholisk and malolactisk fermentering, – gær håndtering – fad hygiejne and fad lagring, Dog er dsse tiltag ikke altid effektive. “No Brett” repræsenterer en innovativ and effektiv motode for Brettanomyces kontrol. “!No Brett” er et naturlig kulhydrat (polysaccharid) ekstraheret fra en svampe kilde for stoffet Chitin (fra Aspergillus niger). “No Brett” virker ved at interaggrer med cellemembran dannelsen og fjerner Brettanomyces fra vinen. “No Brett” fjrnet ikke danned phenoler, mn virker forebyggende mod Brettanomyces infektion.

    Dosering: 2 tabletter/225 L egefad, 1 tablet/110 L,  svarende til 10 tabltter til 1100 L vin.
    NO-Brett IN´TABS findes i 2 pakkestørrelser:
    10 tabletter/pakke (= 1100 L) oh 40 tabletter/pakke (= 4400 L) 

    IOC – FT NO BRETT IN TABS (FR)
    NO Brett Brochure
    IOC No-Brett Chitosan
    IOC – FDS NO BRETT IN TABS (EN)
    IOC_Catalogue_Produits_2018web

    812,51 DKK
  • Et nyt middel til bekæmpekse mod Brettanomyces bruxellensis:

    Brettanomyces bruxellensis er en trussel mod vinens kvalitet. These gærceller er i stand til at udvikle sig selv under vanskelige betingelse (så som høj alkohol%, næringsmangel og ved høj SO2) i alle stadier af vinificeringen, og er ansvarlige for produktion af uønskede aromatiske flygtige phenol (4-ethyl phenol, 4-ethyl guaiacol, and 4-ethyl catechol). Disse stoffer opleves som uønskede “animalske” duftstoffer (som læder, stald og lade) eller farmaceutiske stoffer (som plaster og medicin). Ved lave koncentrationer  (1 til 1000 CFU/mL), Brettanomyces fremkalder en risiko, da de kan producere disse flygtige phenoler når som helst. Selv når koncentrationen af disse phenol er svag og under druftgrænsen, kan de ødelægge vinen frugtagtige udtryk og intensitet. In mange områder, kan det være en betydelig del af vinen, der bliver inficeret med Brettanomyces. Forskellige forebyggende tiltag bliver foretaget for at forebygge Brett: – God kontrol af SO2 relateret til vinens pH – Optimal alkoholisk and malolactisk fermentering, – gær håndtering – fad hygiejne and fad lagring, Dog er dsse tiltag ikke altid effektive. “No Brett” repræsenterer en innovativ and effektiv motode for Brettanomyces kontrol. “!No Brett” er et naturlig kulhydrat (polysaccharid) ekstraheret fra en svampe kilde for stoffet Chitin (fra Aspergillus niger). “No Brett” virker ved at interaggrer med cellemembran dannelsen og fjerner Brettanomyces fra vinen. “No Brett” fjrnet ikke danned phenoler, mn virker forebyggende mod Brettanomyces infektion. 

    Dosering: 4 gram/100 L = 4 gram/hL, svarende til 100 gram til 25.000 L

    IOC No-Brett Inside brochure
    *NO Brett Brochure
    IOC No-Brett Chitosan
    IOC – FDS NO BRETT INSIDE (EN)

    IOC_Catalogue_Produits_2018web

     

    1.250,00 DKK
  • Lalvin S6U hvidvinsgær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af hvidvin. Rygtet siger at denne gær er i stand til at fjerne noget af Rondo-smagen i skandinaviske rødvine. Gæren er ikke særlig udbredt længere sydpå.

    Lalvin S6U gæren kan købes i 500 g vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller  opbevares  i mindre portioner på 5, 25, 100 og 200 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader). VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af S6U gær både til fremstillingen af rose, clairet, og rødvin, samt til visse frugtvine.  Læs mere om S6U gærens anvendelse og opbevaring her: Lalvin S6U-TM

    Lalvin S6U sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 100, 200 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se Lalvin S6U datesheet her: Lalvin S6U-TM

    1,25 DKK
  • Lalvin S6U hvidvinsgær er fremstillet af Lallemande i Canada, og anvendes primært til fremstilling af hvidvin. Rygtet siger at denne gær er i stand til at fjerne noget af Rondo-smagen i skandinaviske rødvine. Gæren er ikke særlig udbredt længere sydpå.

    Lalvin S6U gæren kan købes i 500 g vakumpakning for forlænget holdbarhed i fryser, eller  opbevares  i mindre portioner på 5, 25, 100 og 200 gram i køleskab eller nedfrosset (-20 grader). VinoSigns har stor erfaring i anvendelse af S6U gær både til fremstillingen af rose, clairet, og rødvin, samt til visse frugtvine.  Læs mere om S6U gærens anvendelse og opbevaring her: Lalvin S6U-TM

    Lalvin S6U sælges ekstraordinært hos Vinosigns i 4 afvejede mængder – 5, 25, 100, 200 gram – i hygiejniske robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser.
    Pris: 1 kr/gram eksklusiv emballagen

    Se Lalvin S6U datesheet her: Lalvin S6U-TM

    500,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev