Sort By:
View:
  • VinoSigns tilbyder Quicktest for Brix% (sukker indhold) og TA% (totalsyrei indhold) målt på dette håndholdte digitale analyseappater, der er en hydrid af et refraktometer og et acidometer baseret på ledningsevnemåling. Et længe efterspurgt måleudstyr, der som håndhold måleudstyr både kan anvendes ude i vinmarken samt i vineriet til løbende at måle sukker-  og syre-indhold i druer, most og vin.
    Apparatet kan også angive Ratio for Brix/TA som ofte anvendes som en slags modningsindek

    Med analyser følger om ønsket rådgivning om brugen af analysetallet i din vinfremstilling..

    10% rabat ved 5 analyser, 20% rabat ved 10 analyser eller mere

    Alle disse 3 samtidige målinger kan til bydes for kun 300 kr/prøve af most eller vin.

    Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
    Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
    Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

    Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

    Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

    300,00 DKK
  • VinoSigns tilbyder Quicktest for Totalsyre TA% (Totalsyre-indhold) målt på dette håndholdte digitale acidometer,  baseret på ledningsevnemåling. Et længe efterspurgt måleudstyr, der som håndhold måleudstyr både kan anvendes ude i vinmarken samt i vineriet til løbende at måle syre-indhold i druer, most og vin.

    Med analyser følger os ønsket rådgivning om brugere af analyseresultatet i din vinfremstilling..

    10% rabat ved 5 analyser, 20% rabat ved 10 analyser eller mere

    ATAGO’s Brix/Acid2 instrument kan også angive Ratio for Brix/TA som ofte anvendes som en slags modningsindeks, samt sukkerindholdet og syreindholdet på det digitale display. Data kan endvidere overføres via Bluetooth til Computer.

    Alle disse 3 samtidige målinger kan til bydes for kun 350 kr/prøve af most eller vin.

    Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
    Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
    Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

    Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

    Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

    150,00 DKK
  • VinoSigns tilbyder Quicktest for Brix% (sukker indhold) og TA% (totalsyrei indhold) målt på dette håndholdte digitale analyseappater, der er en hydrid af et refraktometer og et acidometer baseret på ledningsevnemåling. Et længe efterspurgt måleudstyr, der som håndhold måleudstyr både kan anvendes ude i vinmarken samt i vineriet til løbende at måle sukker-  og syre-indhold i druer, most og vin.
    Apparatet kan også angive Ratio for Brix/TA som ofte anvendes som en slags modningsindeks

    Alle disse 3 samtidige målinger kan til bydes for kun 250 kr/prøve af mosdt eller vin.

    Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
    Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
    Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

    Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

    Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

    100,00 DKK
  • Med dette smarte digitale refraktometer PAL-1 fra ATAGO´s meett omfattende store serie af refraktometre og acidometre kan du overføre måledata af sukkertal fra test uden i vinmarken, direkte via bluetooth til mopiltelefon, tablet eller computer.  Smartere bliver det ikke.

    PAL refraktometrene har lommeformat og er robuste og vandtætte.

    Brugervejledningen for Pal-1 BLT – instrumentet med Bluetoth dataoverførsel:      
     PAL-1 BLTi_E02

    Brugervejledningen for PAL-1 – instrumentet uden Bluetooth dataoverførsel:
    PAL-1 uden dataoverførsel MSDS – 19781-Antego Pal-1.

    PAL Pocket Digital Refractometer (Atago) Pocket Refractometer | ATAGO CO.,LTD.

    ATAGO OVERSIGT – Pocket Refractometer | ATAGO CO.,LTD.

    ATAGO U.S.A.,Inc. – – refractometers, polarimeter, saccharimeter, Brix meter, ph meter, saltmeter

     

    3.750,00 DKK
  • Håndholdt digitalt refraktomter let at bruge også ude i vinmarken.

    1.562,51 DKK
  • ATAGO er verdens mest avancerede udvikler af refraktometre for professionelle og har et meget stort sortiment af håndholde refraktometre til alverdens anvendelse.
    Inden for specieludstyr til vinmark og vineri, har ATAGO især 3 typer refraktometre  PAL-1, Brix/Acid-2, og Brix/Hikari-2.

    Se denne video om ATAGO HIKARI apparatet unikke fordele og anvendelsesmuligheder:

    11.875,00 DKK
  • ATAGO er verdens mest avancerede udvikler af refraktometre for professionelle og har et meget stort sortiment af håndholde refraktometre til alverdens anvendelse.
    Inden for specieludstyr til vinmark og vineri, har ATAGO især 3 typer refraktometre  PAL-1, Brix/Acid-2, og Brix/Hikari-2.

    Se denne video om ATAGO HIKARI apparatet unikke fordele og anvendelsesmuligheder:

    6.875,00 DKK
  • Et længe efterspurgt måleudstyr, der både som håndhold måleudstyr kan anvendes ude i vinmarken og i vineriet til løbende at måle sukker og syre-indhold i druer, most og vin.

    Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
    Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
    Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

    Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

    Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

    6.250,00 DKK
  • UDLEJNINGSPRISER

    Dette professionelle ATAGO digitale kombinerede  refraktometer og acidometer udlejes på dagsbasis til følgende priser:
    650 kt/døgn
    900 kr/2 døgn
    750 kr/weekenddag (lørdag eller søndag)
    1000 kt/weekend (lørdag-søndag) 

    VinoSigns tilbyder også Quicktest for Brix% (sukker indhold) og TA% (totalsyrei indhold) målt på dette håndholdte digitale analyseappater, der er en hydrid af et refraktometer og et acidometer baseret på ledningsevnemåling. Et længe efterspurgt måleudstyr, der som håndhold måleudstyr både kan anvendes ude i vinmarken samt i vineriet til løbende at måle sukker-  og syre-indhold i druer, most og vin.
    Apparatet kan også angive Ratio for Brix/TA som ofte anvendes som en slags modningsindeks

    Alle disse 3 samtidige målinger kan til bydes for kun 250 kr/prøve af mosdt eller vin.

    Der skal foretages en 50 ganges fortynding med deioniseret vand før den amperimetriske syremåling. Fin lille minivægt medfølger til fortynding ved vejning, men man kan selvfølgelig også fortynde 1 ml prøve med 49 ml deioniseret vand (postevand kan ikke bruges).  
    Der er med dette apparat i hånden IKKE LÆNGERE BRUG FOR TITRERING for at måle syreindhold i most, vin, cider etc. i vineriet samt i vinmarken.. DER SKAL INGEN TITRERINGSREAGENSER BRUGES, KUN DEIONISERET RENT VAND. 
    Dette udstyr kan også købes sammen med Brix/Hikari-2 instrumentet, der måler Brix direkte på hele druer. 

    Se brochuren over alle ATAGO’s forskellige BRIX(ACID instrumenter her: BROCHURER – Atago_PAL-BX-ACID_Pocket_Brix-Acidity_Meter_Brochure

    Demonstration video  om BRIX/ACID instrumentets anvendelsen: 

    738,64 DKK
  • HHTEC refraktometret fra HONG HAN GMBH i Heidelberg er et kvalitetsrefraktometer for vinmagere, der ønsker måle 0-32 Brix (sugar), 0-140 Öchsle eller 0-27 KMW (Baume) med ATC (autometisk temperaturkontrol) for bestemmelse af sukkerholdige væsker så som druesaft og frugtjuice, vin, cider, øl m.v.

    Dette traditionelle Oechsle-Brix refraktometer kan måle på alle sukkerholdige væsker så som frugtsaft, soft-drinks, honing m.m.. Det kan også anvendes til at kontrollere sukkerkoncentrationen i fødevarer og drikkevare, men i alkoholholdige drikke vil målingen ikke være korrekt da alkohol hat et andet brydningsindeks end vand.

    • Måleområder: Brix (sukkermasse): 0 – 32%, Oe: 0 – 140 °, KMW: 0 -25 °
      Målepræcision: Brix: 0.2%, Oe: 2.0 °, KMW: 0.5 °.
      Automatisk temperaturkompensation (10 ℃ ~ 30 ℃;) og kalibreringsskrue  (nulindstilling med deioniseret vand ved 20 °C)
    • Let at bruge. Placer 2-3 dråber prøve på prismet og luk lågert ned og hold refraktometret op mod lyset og se ind i okularet.
    • Præcisionsmåling: Høj kvalitet ved korrekt nul-line instilling (blå/hvid grænse), let at aflæse også i dagslys, justbart øjenstykke for focusindstilling.
    • Mærket HHTEC fra HONG HAN GMBH i Heidelberg er fremstillet under qualitetskontrol, hvad flere andre fabrikater ikke er.

      Beskriveles på engelsk;  

    This unit is great for the testing of Fruits, Vegetables and Grasses, Wine or Beer makers and for the maintenance of CNC Coolants (Soluble Oils, Semi-Synthetics, Neo-Synthetics and Synthetics) and Water Soluble Drawing & Stamping Compounds, Electroplate profession. 

    The RHB-32-K ATC has a built-in automatic temperature Compensation system.   

    Fruits, Vegetables and Grasses: This unit will help you monitor the sugar levels of your crops, plants and trees. A valuable tool to help determine if it’s the right time for harvest or you need to alter your plant food. Take this item with you to your local farmer’s market and buy the best quality!  Check out our Garlic Press to help aid in juice extraction.   Metalworking Fluids: Help maintain your coolant levels to improve finishes, extend tool life , elongate your coolant life and save you money!  Excellent for Soluble Oils, Semi-Synthetics, and Synthetics!  This is the unit that is used around the world at Boeing, Airbus, Ford Motor Company, Toyota, West Coast Choppers and other manufacturer’s big and small.   

    Beer & Wine: Use the Brix readings to get your wort  sugars and help to determine your finished alcohol readings (use in conjunction with a hydrometer).       

    Measuring Range: 0-32%Brix  0-140oOe   0-25o KMW Babo Resolution 

    Factor: 0.2%Brix  1.0oOe  0. 2o KMW Babo Compensation temperature range: 10°C-30°C 

    Calibration: zero calibration with water at 20°C

    562,51 DKK

Tilmeld nyhedsbrev