Sort By:
View:
  • Denne italienske biosensor udgør et kvantespring inden for juice, cider, øl og vinanalyser.
    Det lille amperimetriske biosensor apparet er batteribrevet og let at anvcende uden laboratorieerfaring..
    Der udbydes her 2 forskellige biosensorer relevant inden for fremstilling af øl, cider og vin, nemlig en ethanol og en æblesyre analyse, mens flere andre parametre er under udvikling. 
    Disse biosensorer har en holdbarhed på 6 måneder i køleskab, og hver sensor kan måle 6 susseccive prøver- Et ethanol kit indeholder 10 sensorer eller svarende til 60 analyser.  Tilsvarende for æblesyren. Pris pr. analyse ca. 20 kr. Apparatet koster ca, 25.000 kr (hør efter tilbud)  
    Desværre kan denne smarte biosensor ikke måle fri SO2 (sulfit), men iden forbindelse hermed, samarbejder jeg med den tjekkiske professor Karel Vytras, om udvikling af e sådan sulfit biosenor.
    VinoSigns tilbyder her både ethanol (alkohol%) og æblesyre (g/L) analysen udført med dette nye apparat, som et analyseservice tilbud erternativt til dyrere Winescan, destillations og HPLC analyser for kvantitativ måling af alkohol-indhold-

    437,51 DKK
  • Proenol i Portugal har i samarbejde med det canadiske Lallemand udvikler en indkapslet Schizosaccharomyces pombe vingær ProMalic, der anvendes ved maloethanolsk gæring. Der opnås en gær der sedimenterer meget hurtigt eller i en sok let kan fjernes fra gærtank eller tønde.

    ProMalic skal bruges i kombination med en normal Saccharpmyces der. gær for at afslutte gæringen da Schizosaccharomyces pombe er udpræget alkohol sensitet og kun kan gære op til 6 % vol alkohol 

    VinoSigns har afprøvet ProMalic i ciderfremstilling efter champanoise-metoden, og vi kan derfor anbefale denne nye inkapslede Schizosaccharomyces pombe gær til  hobbyvinavlere, frugtvinsfabrikanter, og ciderproducenter, 

    Indkaplet Schizosaccharomyces pombe gær forhandles også eksklusivt af VinoSigns i 25, 100 200 og 500 gram pakninger i hygiejniske sterile robuste plastik-container for opbevaring i køleskab eller fryser. Se produktet “Atecrem 12H” fra det italienske firma  Bioenologia andetsteds på hjemmesiden .

    PROMALIC_TDS_EN_0260516_OENO_Italy

    BIOENOLOGIA atecrem-12h

    8,12 DKK
  • Proenol i Portugal har i samarbejde med det canadiske Lallemand udvikler en indkapslet Schizosaccharomyces pombe vingær ProMalic, der anvendes ved maloethanolsk gæring. Der opnås en gær der sedimenterer meget hurtigt eller i en sok let kan fjernes fra gærtank eller tønde.

    VinoSigns har afprøvet ProMalic i ciderfremstilling efter champanoise-metoden, og vi kan derfor anbefale denne nye inkapslede Schizosaccharomyces pombe gær til  hobbyvinavlere, frugtvinsfabrikanter, og ciderproducenter, 

     

    3.750,00 DKK
  • Product description

    Bi‐Start® Fresh SK55 is a highly concentrated, freeze‐dried starter culture for direct initiation of malolactic fermentation, preferably in white and rosé wines. The strain is also suitable for young, fruity red wines. It has been carefully selected from a rosé wine from a famous wine‐growing area in the south of France. Bi‐Start® Fresh SK55 was developed with a high rate of growth and increased vitality in mind, to perform malic acid degradation even in unfavourable conditions (low pH value, low temperature, high alcohol content, customary SO2 values). The strain is extremely resistant, as its resistance is promoted during production through controlled stress induction. Permitted according to EU Commission Regulation no. 934/2019. User must check compliance with national regulations. Laboratory tested for purity and quality.

    750,00 DKK
  • Lallemand/IOC fremstiller ligesom Chr-Handen en syrerestistent stamme af Oenococcus Oeni – kaldet Inobacter – specielt beregnet til sure basisvine med en pH > 3.2 (og pH >2,9)  samt  til malolaktisk behandling af sure mousserende vine som f.eks. Champagne og visse cider-typer..

    Inobacter fås på bestilling i portioner til behandling af 2500 L, 10000 L, 50000 L, 100000 L og 200000 L vin.

    Hvis man har behov for at behandle mindre portioner en 2.500 L henvises til Viniflora CH-Sparta, som fås til eksperimentelle små forsøg på 25 L og 300 L samt til 5000 L (Sælges dog ikke længere af Vinosigns – grundet behov for opbevaring ved under knus 45 grafer). En andet grund til at forlade Chr-Hansens malo-kulturer er deres ringe sulfit resistens på max 35 mg/l TSO2

    Ved særlige grundvine med indhold af total sulfit over 50 mg/L (TSO2)  henvises til Oenofrance/SOFRALABS product  “Vitilactic BL01 starter”, der også er beregnet til de sure grundvine med pH<3.2, men har en endnu større  TSO2 resistens på up til 75 mg/L TSO2 : fiche_produit_vitilactic_starter_bl_01

    Læs mere om Inobacter her: Inobacter IOC
    Datablad om Inobacter her: FT INOBACTER (EN)
    ba4e1862420e7c06ce845beaef76face723f4990

    FT INOBACTER (EN)

    Læs om IOC specialproducter til mousserende vin her: Fiche PRODUITS VINS EFFERVESCENTS (EN)
    FC VINS EFFERVESCENTS (EN).pdf

    1.562,51 DKK
  • Malocid fra VinoFerm er en frysetørrret kultur af Oenococcus Oeni malolaktiske bakterier der er let at bruge men har sine begrænsede anvendelsesområde.

    Brugt ved direkte tilsætning til most eller vin vil Malocid KLUN virkje hvis pH > 3.2 og hvis temperatiren er over 17 frager samt under 25 grader.

    Malocid er derfor specielt velegnet til malolaktisk behandling af rødvin, men ikke egnet til hvidvin og umuligt at bruge ved malolakjtisk gæring af grundvine til mousserende vine og cider, hvor pH<3.2. Vigtigt er også at totalsulfit koncentrationen er meget lavet (<35 ppm =mg/L), samt at fri sulfit tilsvarende er på en meget lavt niveau ((<10 pmm?mg/L) – men det er totalsulfit der er bacteriocid og slår bakterier ihjel (HUSK DET)

    Der er derfor udviklet en lang række andre produkter af malolaktiske bakterier, som er specielt rette mod de sure vine, som som hvidvine med højt æblesyre indhold samt især basisvine til mouysserende vin og cider, der bør have en pH på 2,9-3,1.

    Således er Malocid primært et proukt der anvendes på rødvine. 

    VinoSigns har Scandinaviens største sortiment af specielle Malolaktiske bakterie stammer:

    Fra Chr-Hansen: 
    Viniflora Sparta –
    En speciel robust stamme der er adapteret til vanskelige og ektreme forhold for malolaktisk gæring så som sure grundvine (pH<3.0) til f,eks, mousseren de vine og grundfrugtvinevine til cider, Findes kun som frossen kulktur der skal opbevares ved < -45oC indtil brug. Forsendes på tøris. Under ekstreme viulkår anbefaling det yderliegre at tilsætte Chr-Hansen’s malolaktiske næringsstoffer i form af  Bactic-Aid 2.0.  Se de nærmere soeciufikationer på VinoSigns hjemmesiden under disse produkter
    SPARTA™_One pager_EN
    Viniflolra CH-11En speciel syre resistent stamme velæegnet til hvidvin og sure frugtvine hvor pH>3.0. Findes i som frysetæørrrety kultur som skal opbevares ved minus 18 grader indtilbrug
    Vinosigns forhandler ikke andre typer ViniFlora malolaktiske bakterier, da disse to dækker hele anvendelses områder fra de ekstremt sure til de mere basisk rødvine.. Derfor forhandler ViniSogns ikke Viniflora Oenos, VinoFlora Oenis 2.0, samt Viniflora CH-35, m.v.

    Fra IOC (Institut Oenologie de Champagne, Epernay, France):
    Inobacter:
    IOC frysetørrede kultur af Oenococcus Oeni er specielt adaptaret til mousserende grundvine, og tåler op til 65 ppm(mg/L) total sulfit (TSO2), men kræver en såkaldt “Pied de Cuvé adaptation, som tager 3-5 dage, hvor bakterierne langsom tilvendes det sure miljø, reletibt højt sulfitiondhold, samt grundvinen alkoholindholdt. “Pied de Cuve” er såre enkelt at genneføre og sikre samtidig at dewn malolaktiuske behandling forløber stabilt og hurtigst. Det anbefales endvidere at tilsætte grundvinen malolaktisk næring i form af IOC’s Nutruiflore, Se VinoSigns hjemmesiden under disse produkter, for specifikationer og anvendelse

    OenoFrance, Sofralab (Epernay, France):
    Vitilactic BL-01 Starte: 
    Vitilactic BL-01 er verdens bedste Oenococcus Oeni kultur ved ekstreme forhold, så som totalsilfit koncentrationer over 50 ppm (mg/L) og virker selv ved TSO2 koncentrationer op til 75 ppm, og samtig ved relativt lave temperaturer. Det anbefales endvidere under ektreme forhold at tilsætte OenoFrance’s MaloVir N molalaktiske næringsstoffer: Se VinoSigns hjemmeside  for nærmere specifikationer for disse produkter.
     2020_TDS_VITILACTIC STARTER BL01_STOEC_FR
    fiche_produit_vitilactic_starter_bl_01

    Vigtig konklusion: Som det fremgår af overstående, findes der ingen behov for afsyring for at igangsætte en malolaktisk gæring, men det kræver det rette valg af malolaktiske bakterier, samt også oftes også tilsætning af specielle malolaktiske næringsstoffer (ikke gærnæring).

    Få det generelle overblik over mulighederne for malolaktisk gæring i dette dokument: SPARTA™_Concept Presentation_EN

    125,00 DKK
  • Malocid fra VinoFerm er en frysetørrret kultur af Oenococcus Oeni malolaktiske bakterier der er let at bruge men har sine begrænsede anvendelsesområde.

    Brugt ved direkte tilsætning til most eller vin vil Malocid KUN virke hvis pH > 3.2 og hvis temperatiren er over 17 grader samt under 25 grader.

    Malocid er derfor specielt velegnet til malolaktisk behandling af rødvin, men ikke egnet til hvidvin og umuligt at bruge ved malolakjtisk gæring af grundvine til mousserende vine og cider, hvor pH<3.2. Vigtigt er også at totalsulfit koncentrationen er meget lavet (<35 ppm =mg/L), samt at fri sulfit tilsvarende er på en meget lavt niveau ((<10 pmm?mg/L) – men det er totalsulfit der er bacteriocid og slår bakterier ihjel (HUSK DET)

    Der er derfor udviklet en lang række andre produkter af malolaktiske bakterier, som er specielt rette mod de sure vine, som som hvidvine med højt æblesyre indhold samt især basisvine til mouysserende vin og cider, der bør have en pH på 2,9-3,1.

    Således er Malocid primært et proukt der anvendes på rødvine.
    Se Malocid datablad her:Malocid VinoFerm – 001.300.3-001.301.1_MAN_EN_VinofermMalocid

    Se også Lallemand’s Malotabs på hjemmesiden. 
    ___________________________________ 

    VinoSigns har Scandinaviens største sortiment af specielle Malolaktiske bakterie stammer:

    Fra Chr-Hansen: 
    Viniflora Sparta –
    En speciel robust stamme der er adapteret til vanskelige og ektreme forhold for malolaktisk gæring så som sure grundvine (pH<3.0) til f,eks, mousseren de vine og grundfrugtvinevine til cider, Findes kun som frossen kulktur der skal opbevares ved < -45oC indtil brug. Forsendes på tøris. Under ekstreme viulkår anbefaling det yderliegre at tilsætte Chr-Hansen’s malolaktiske næringsstoffer i form af  Bactic-Aid 2.0.  Se de nærmere soeciufikationer på VinoSigns hjemmesiden under disse produkter
    SPARTA™_One pager_EN
    Viniflolra CH-11En speciel syre resistent stamme velæegnet til hvidvin og sure frugtvine hvor pH>3.0. Findes i som frysetæørrrety kultur som skal opbevares ved minus 18 grader indtilbrug
    Vinosigns forhandler ikke andre typer ViniFlora malolaktiske bakterier, da disse to dækker hele anvendelses områder fra de ekstremt sure til de mere basisk rødvine.. Derfor forhandler ViniSogns ikke Viniflora Oenos, VinoFlora Oenis 2.0, samt Viniflora CH-35, m.v.

    Fra IOC (Institut Oenologie de Champagne, Epernay, France):
    Inobacter:
    IOC frysetørrede kultur af Oenococcus Oeni er specielt adaptaret til mousserende grundvine, og tåler op til 65 ppm(mg/L) total sulfit (TSO2), men kræver en såkaldt “Pied de Cuvé adaptation, som tager 3-5 dage, hvor bakterierne langsom tilvendes det sure miljø, reletibt højt sulfitiondhold, samt grundvinen alkoholindholdt. “Pied de Cuve” er såre enkelt at genneføre og sikre samtidig at dewn malolaktiuske behandling forløber stabilt og hurtigst. Det anbefales endvidere at tilsætte grundvinen malolaktisk næring i form af IOC’s Nutruiflore, Se VinoSigns hjemmesiden under disse produkter, for specifikationer og anvendelse

    OenoFrance, Sofralab (Epernay, France):
    Vitilactic BL-01 Starte: 
    Vitilactic BL-01 er verdens bedste Oenococcus Oeni kultur ved ekstreme forhold, så som totalsilfit koncentrationer over 50 ppm (mg/L) og virker selv ved TSO2 koncentrationer op til 75 ppm, og samtig ved relativt lave temperaturer. Det anbefales endvidere under ektreme forhold at tilsætte OenoFrance’s MaloVir N molalaktiske næringsstoffer: Se VinoSigns hjemmeside  for nærmere specifikationer for disse produkter.
     2020_TDS_VITILACTIC STARTER BL01_STOEC_FR
    fiche_produit_vitilactic_starter_bl_01

    Vigtig konklusion: Som det fremgår af overstående, findes der ingen behov for afsyring for at igangsætte en malolaktisk gæring, men det kræver det rette valg af malolaktiske bakterier, samt også oftes også tilsætning af specielle malolaktiske næringsstoffer (ikke gærnæring).

    Få det generelle overblik over mulighederne for malolaktisk gæring i dette dokument: SPARTA™_Concept Presentation_EN

    250,00 DKK

Tilmeld nyhedsbrev